گروه نرم افزاری آسمان

صفحه اصلی
کتابخانه
شاهنامه فردوسی
جلد دوم
نقرس


برای درمان نقرس پشت انگشتان هر پا 10 عدد زالو بیندازید. 15 روز بعد زالودرمانی را تکرار و پشت انگشتان تا زیر قوزک پا را در نظر بگیرید. فاصله زالودرمانی برای هر پا 15 روز می‌باشد.

چربی خون، قند خون و اسید اوریک

همراه با رژیم غذایی 15 روزه پشت گوش‌ها هرکدام 10 عدد و با مصرف داروهای گیاهی 20 روز بعد روی دست‌ها و 20 روز پس از آن روی پاها زالو بیاندازید.

واریس

بهترین و قاطع‌ترین درمان برای واریس زالودرمانی است. محل انداختن زالوها به تجمع رگ‌های متورم شده بستگی دارد، زالوها را چند سانت پایین‌تر از محل تجمع رگ‌های متورم شده و روی رگ‌ها به تعداد 20 عدد در هر نوبت بیندازید.

ام. اس

همراه با داروهای دفع‌کننده گیاهی ضد سموم فلزی زالودرمانی را از گوش شروع کنید. هنگامی که نوبت به پاها می‌رسد نسبت به نیاز زالودرمانی را روی پاها تکرار کنید. زالودرمانی همراه با گیاهان دارویی و تجویزات طب سنتی در علاج این بیماری بسیار موفق بوده است.

کانگرن (قانقاریا)

در این بیماری زالودرمانی علاوه بر محل قانقاریا در مجموع بدن نیز اعمال می‌شود. خونگیری روی محل زخم و درد باید در فواصل کوتاه و به تعداد کم انجام شود. به عنوان مثال در یک مورد بسیار حاد هر روز 3 عدد زالو روی محل درد
ص: 49
انداخته شد و پس از بهبود نسبی فاصله خونگیری‌ها به یک روز در میان و بعد دو روز در میان و هفته‌ای یک بار و 15 روز و الی آخر رسید تا زمانی که بهبودی کامل حاصل آمد.

فلج و بیماری‌های استرخائی

عبارت از باطل شدن حس و حرکت در کل بدن یا قسمتی از آن. علامت آن در مزاج‌های بلغمی سفیدی صورت و رطوبت بینی و فراموشی و در برخی سایر علامات بلغم است. گرچه در بیماری استرخاء و زالودرمانی یک تناقض وجود دارد، آن‌گونه که برخی از اطباء طب سنتی خونگیری در حالت غلبه بلغم را منع می‌کنند، اما بلغم در بسیاری از مواقع صفرا و سودای سوخته و یا رسوب داده شده را محاصره کرده و مانع تجزیه آنها می‌شود. در این صورت زالودرمانی با کمک داروهای شکافنده بلغم محاصره را شکسته و باعث دفع اخلاط اضافی می‌گردد. بنابراین زالودرمانی در پشت گوش ضروری است و سپس روی دست و بعد از آن با توجه به شدت بیماری چند بار در بخش‌هایی از پا تکرار می‌شود. تعداد و دفعات زالو به توان بیمار و تشخیص پزشک مسلط بر طب سنتی بستگی دارد.

دمل‌ها و کورک‌ها

در درمان دمل و کورک استفاده از زالو زمان خاصی دارد. تا قبل از نضج و رسیدن دمل اقدام به خونگیری مناسب نیست، چون خون تمیز خارج و خون کثیف باقی می‌ماند مگر آنکه دمل یا کورک در ابتدای شکل گرفتن باشد. بهتر است پس از رسیدن دمل با داروهای رساننده زالودرمانی انجام شود تا خون کثیف همراه با خروج چرک‌ها خارج گردد در غیر این صورت ممکن است دمل سخت‌تر و دردناک‌تر سر بر آورد. این اشتباه بیشتر در مورد کسانی صادق است که می‌خواهند بدون
ص: 50
داروهای رساننده و بیشتر با زالودرمانی دمل یا کورک را از بین ببرند. البته برای دمل سر باز نکرده انداختن یک زالو روی آن و سپس گذاشتن زالوهای رساننده صحیح است. سوراخی که زالو ایجاد می‌کند باعث سریع‌تر عمل کردن داروهای رساننده می‌شود.

زالودرمانی و زیبایی

زالو می‌تواند همراه با داروهای تصفیه‌کننده خون و کبد بهترین علاج لک‌ها و جوش‌های صورت و تیرگی و کدورت و زمختی پوست باشد. گرفتن حجامت از بین دو کتف و چند روز بعد انداختن چند زالو زیر چانه و زیر آرواره و یا در کنار بینی دو طرف صورت و یا زالودرمانی که قبلا از آن بحث شد که در پشت گوش‌ها انجام می‌شود، خون کثیف را از صورت گرفته و خون شفاف را در پوست جاری می‌سازد که بهترین راه درمان است و زیبایی چشمگیری را برای بیمار به ارمغان خواهد آورد.
توجه کنید که جای نیش زالو چنانچه دستکاری نشود بعد از مدتی از میان خواهد رفت و جای هیچ‌گونه نگرانی نیست. البته گاه در افرادی که آلودگی خون شدیدی دارند جای زالوها دیرتر از بین می‌رود که این افراد باید خونگیری را روی همان موضع چند بار با زالو تکرار کنند تا خون تمیز شده و جای نیش زالوها زودتر از میان برود.
به ترتیب اولویت جای نیش زالو پشت گوشها و صورت و اندام‌های بالایی زودتر از میان می‌رود و روی پاها اطراف قوزک و نزدیک انگشتان دیرتر از میان خواهد رفت.
ص: 51

اگزما

در بیماری اگزما زالوها را کنار زخم اگزما و روی زخم بیاندازید. در اگزمای انگشتان به هر دو انگشت یک زالوی متوسط کافی است و هر 15 روز یک بار زالودرمانی را تکرار کنید.
چنانچه همراه با زالودرمانی از داروهای گیاهی منضج و مسهل سودا استفاده کنید اگزما به کلی ریشه‌کن می‌شود. پزوریاسیس یا اگزمای منتشر و اگزمای پوسته انداز (قوبا) به بهترین شکل ممکن با زالودرمانی و داروهای گیاهی علاج می‌گردد.

احتباس حیض و بیماری‌های رحم

در بیماری‌های رحم اکثر مواقع استفاده از زالو روی پاها مفید و مؤثر است و باعث ریزش حیض می‌شود. علاوه بر آن خون‌های کثیف که از طریق رحم دفع نشده و بدن را مسموم ساخته به وسیله زالودرمانی تصفیه می‌شود.
در بیماری فیبروم نیازی به زالودرمانی نیست مگر آنکه بخواهیم مسیر خون را از رحم به جانب دیگری منحرف کنیم. داروهای گیاهی در بسیاری از موارد طی یک دوره 3 ماهه یا 6 ماهه این بیماری را بطور کامل درمان می‌کند.