گروه نرم افزاری آسمان

صفحه اصلی
کتابخانه
جلد چهارم
فهرست مطالب





غذادرمانی بخش اول:
الف. آثار شفابخش ویتامین‌C و غنی‌ترین منابع طبیعی خوراکی آن 7
مقدمه 9
نظری به تحقیقات علمی در مورد ویتامین‌C 10
موضوع بایوفلاوونوئیدها(Bioflavonoids) 14
Rose hip
چیست؟ 15
احتیاط در مصرف ویتامین‌C 18
طرز تهیه و مقدار مصر کوزه گل سرخ‌Rose Hip 20
جدول مواد غذایی که دارای مقدار قابل ملاحظه‌ای ویتامین‌C هستند 22
ب. خواص شفابخش بلغور 25
بلغور 25
نقش بلغور در رفع خطر از مواد شیمیایی بیماری‌زا که وارد
ص: 6
بدن می‌شوند 27
نقش بلغور برای قلب 29
نقش بلغور در کمک به کاهش حدت بیماری دیابت 30
بلغور سرشار از فایبر است 31
بخش دوم:
غذاهای مناسب برای کنترل ناراحتی‌های قبل از دوره عادت ماهیانه زنان(PMS) 35
اثر غذاهای شامل هیدرات‌های کربن (نشاسته و قندها) 39
نقش چربی 43
نقش کلسیم 46
نقش منیزیوم 49
نقش ویتامین‌B 6 51
ویار 53
بخش سوم:
بیماری تیروئید و رژیم‌های غذایی مناسب در دوره درمان 57
یک تعادل حیاتی بسیار ظریف 61
نقش ید 64
نقش فایبر 65
نقش کلسیم 66
جدول مقدار کلسیم مواد غذایی 71
منابع و مآخذ 72
ص: 7
غذادرمانی