گروه نرم افزاری آسمان

صفحه اصلی
کتابخانه
جلد اول
اشاره






فهرست
مقدمه نه
بخش اول: میوه‌ها
اترج- بالنگ 3
ازگیل 7
آلو 10
آلوچه 17
آلوبالو- گیلاس 19
انار 27
آناناس 34
انبه 37
انجیر 42
انگور (درخت) 49
انگور فرنگی خاردار 61
انگور فرنگی خوشه‌ای 66
آووکادو 69
به 72
پاپایا 76
پرتقال 82
پونسیروس 87
تمشک 89
توت 94
توت کاغذی 100
ص: 6
توت‌فرنگی 102
جام 107
چاتلانقوش- بنه 109
خربزه 112
خرما 118
خرمالو 123
زالزالک 127
زردآلو 133
زرشک 140
زغال‌اخته 145
شفت 147
زیتون 149
سنجد (درخت) 163
سیب 165
کی‌وی 175
گریپ‌فروت 177
گوجه وحشی 184
گلابی 187
گواوا 196
گیلاس باربادوس 200
لیچی 202
لیموترش 205
لیمو شیرین 211
لیمو عمانی 213
موز 215
نارگیل 225
نارنج 232
نارنگی 236
هلو 238
هندوانه 245
ص: 7
بخش دوم: ادویه و چاشنی‌ها و گیاهان معطر
آزربه 253
اکلیل الجبل 260
آنژلیک 264
بادیان رومی 268
بادیان کوهی 274
برگ بو 276
پونه کوهی 281
ترب وحشی 285
جوزبویا 289
چای 296
چای جاوه 309
خردل 311
دارچین 323
رازیانه 330
زردچوبه 335
زعفران 341
زنجبیل 346
زنیان 354
زیره سبز 358
زیره سیاه 362
زیره کوهی 367
سماق معمولی 370
فلفل (سیاه- سفید) 375
قهوه 380
کاکائو 399
گلپر 403
گلرنگ 406
مریم گلی 411
میخک (درخت) 416
ص: 8
نیشکر 422
ملاس 431
وانیل 433
هل 437
ضمیمه 1. فهرست تفصیلی براساس اسامی فارسی و عربی گیاهان 445
ضمیمه 2. فهرست تفصیلی براساس نامهای فرانسوی و انگلیسی و نامهای علمی گیاهان 459
ضمیمه 3. فهرست مواد شیمیایی و مواد عامل گیاهان با اسامی گیاهان مربوطه 475
ضمیمه 4. فهرست نام برخی از مراجع و منابع معتبر بین‌المللی و دانشمندان پزشکی که در مورد خواص گیاهان اظهارنظر کرده‌اند 495
ضمیمه 5. فهرست منابع و مآخذ 509
تصاویر 515
ص: 9