گروه نرم افزاری آسمان

صفحه اصلی
کتابخانه
جلد هفتم
اشاره





فهرست
مقدمه 1
بخش اول
تحقیقات جدید بین‌المللی درباره مبانی علمی و فنّی درمان تعدادی از بیماریها با گیاهان و مواد و خوراکهای طبیعی و نحوه تأثیر مواد فعال شیمیایی موجود در آنها برای مبارزه با عوامل بیماری‌زا
فایبر 5
چگونه تأثیر می‌کنند 7
نتیجه 8
فایبر در مبارزه با سرطان پستان 10
خلاصه و جمع‌بندی 11
هضم فایبر 12
اثر فشار در روده 13
توضیحی درباره انواع صمغها 15
بحثی درباره فیتوکیمیکالها و نقش آنها در درمان و پیشگیری
سرطان و برخی بیماریها 19
هورمونهای بی‌ضرر 26
راز توفیق سلولهای سرطانی از نظر دانشمندان 31
اسپیرولینا مهمترین خوراکی اصیل مغذی برای رژیمهای غذا درمانی 35
اسپیرولینا چیست؟ 36
ارزش غذایی اسپیرولینا 37
ارزش درمانی اسپیرولینا 39
دیابت 39
کم‌خونی 40
بیماریهای کبد 40
اولسرها 41
ممانعت از کم شدن لوکوسیتها 41
در مورد مسمومیتهای شدید از فلزهای سنگین 41
مبارزه با ضعف پیری 42
نتیجه 42
بابونه 45
طرز عمل بابونه در بدن 46
چکیده 49
گیاه سابال 51
مقدمه: پروستات و ناراحتی‌BPH 51
روش درمان 52
سابال چیست؟ مختصری درباره شناخت سابال 53
مشخصات 53
ترکیبات شیمیایی 54
خواص- کاربرد 54
چگونگی تأثیر میوه سابال در مقابله باBPH 55
صبر 57
مشخصات 57
تاریخچه 57
مصارف دارویی صبر در عصر حاضر در مناطق مختلف جهان 58
ترکیبات شیمیایی صبر 59
تحقیقات کلینیکی صبر 61
سایر موارد کاربرد صبر 62
فلفل قرمز تند 65
تاریخچه 65
خواص و کاربردهای مهم فلفل قرمز 66
تحقیقات در موارد خواص دردزایی کاپسائی سین 67
خواص دردزایی کاپسائی سین در مورد دردهای آرتروز 67
سایر علایم و آثاری که نشان دهنده دردزایی کاپسائی سین هستند 69
سایر کاربردهای کاپسائی سین 70
خواص درمانی گیاه جو دوسر 73
مواد شیمیایی موجود در جو دوسر 75
آزمایشهایی که درباره جو دوسر از نظر ناراحتیهای جنسی به عمل آمده است 76
از تئوری تا وصول راه حل 79
چکیده 82
روغن تخم کتان 83
کاربرد روغن کتان در مقابله با بیماری سرطان 83
شمه‌ای درباره ضرورت مصرف چربی توأم با پروتئین 86
خواص عنصر کروم برای سلامت بدن انسان 91
مقدمه 91
چرا و چطور ملح پیکولینات کروم با سایر شکلهای کروم متفاوت است؟ 92
رابطه کروم با کلسترول 92
عضله‌سازی و کاهش کلسترول 94
نتیجه 97
چکیده 98
خواص و کاربرد سلنیوم آلی در درمان بیماریها 99
سلنیوم چیست؟ 99
ارتباط سلنیوم با سرطان 100
نقش سلنیوم در بیماریهای قلبی 103
اثر سلنیوم در مبارزه با آرتروز 105
انواع سلنیوم مصرفی 105
خوراکیهای طبیعی دارای سلنیوم 106
چکیده 107
بتاکاروتن چیست؟ 109
خواص درمانی بتاکاروتن 109
اهمیت ویتامین 111
اهمیت بتاکاروتن و امتیاز آن بر ویتامین حیوانی 112
چکیده 117
قره‌قاط سیاه 119
خواص درمانی قره‌قاط سیاه 119
نحوه تأثیر 122
مشخصات 123
توضیح مختصری درباره نحوه اثر آنتو سیانوزیدها در کنترل اختلالات بینایی 124
نقش درمانی پولن گلهای داخل عسل 127
مقدمه: زنبور عسل 127
خواص درمانی پولن زنبور عسل 131
چکیده 132
نقش شفابخش و درمانی لسیتین در تغذیه 133
مقدمه: لسیتین چیست؟ 133
مکانیسم عمل لسیتین 134
مواد تشکیل دهنده لسیتین 135
چکیده 139
کلسترول چیست؟ 141
مقدار کلسترول در بدن چقدر باشد که منشأ خطر نگردد؟ 143
خلاصه 144
چطور می‌توان کلسترول را کاهش داد؟ 145
خطر زیاد بودن کلسترول چیست؟ 146
کلسترول چطور تأمین می‌شود؟ 147
چه غذاهایی دارای کلسترول زیاد است؟ 148
روشهای پیشگیری و مبارزه با کلسترول بالاتر از نرمال انواع چربیها 151
مقدمه 151
چربیهای اشباع شده یا چربیهای بد 152
چربیهای خوب یا چربیهای اشباع نشده 154
چربیهای خوب در مقابله با فشار خون بالا 155
انتخاب رژیم و داروی مناسب در نقاط مختلف دنیا 158
چربیهای خوب با یک اتصال مضاعف (مونو انساتوریت) 160
اهمیت عامل مهم چربی اومگا- 3 161
چطور می‌توان از امتیازات چربی مفید اومگا- 3 برخوردار شد؟ 162
منابع چربی اومگا- 3 162
توضیحاتی در مورد انواع چربیها 163
مختصری درباره چربی مارگارین و چربی ترانس از نظر بهداشت غذایی 165
در رژیم معمولی غذایی مردم معمولا تا چه حدودی چربی ترانس مصرف می‌شود؟ 167
از نظر فنّی چربی ترانس چیست؟ 168
مقدار مجاز مصرف چربی 170
عوامل شفابخش موجود در روغنهای ماهی 171
آثار شفابخش ماهی برای بیماریهای قلبی 172
چربی ماهی رسوب و انباشته شدن پلاکهای خونی را کند می‌کند 173
از نظر مبارزه با کلسترول 173
مبارزه با تری گلیسرید 174
اثر روغن ماهی در کاهش فشار خون 175
اثر روغن ماهی در مبارزه با آرتروز 176
اثر روغن ماهی در میگرن 178
تأثیر روغن ماهی در بیماران مبتلا به دیابت 179
روغن ماهی به عنوان داروی احتمالی ضد سرطان 179
اثر روغن ماهی در پیوند نسج و در مورد بیماری پزوریازیس 181
راهنماییهای کلی برای مصرف ماهی و روغن ماهی 187
توضیحی در مورد خوردن کپسولهای روغن ماهی و مکملها و هشدار برای ناسازگاریها و احتیاطهای لازم 188
حبوبات، یک خوراک شفابخش 195
بحثی درباره عدم تحمل لاکتوز 199
لاکتوز چیست؟ 199
ماست و نقش آن در سلامتی انسان 203
چطور ماست بر ضد اسهال عمل می‌کند؟ 203
ماست به عنوان آنتی بیوتیک طبیعی 204
ماست یک عامل ضد سرطان 206
ماست به عنوان ماده مومیایی و نوشداروی معده 207
توصیه‌هایی در مورد استفاده از ماست 209
بخش دوم نوشابه‌های دارویی طبیعی برای درمان تعدادی از بیماریها
فصل اول- سکنجبین‌های دارویی 213
سکنجبین ساده 214
سکنجبین ساده با شکر از شیخ الرئیس 215
سکنجبین ساده با شکر، نسخه‌ای از محمد بن زکریا 216
سکنجبین ساده با دوشاب 216
طرز تهیه سکنجبین با استفاده از ترشیهای غیر از سرکه مثلا با آب نارنج، آب لیمو، آب ریواس و .. 217
سکنجبین ساده با استفاده از سرکه کبر 217
سکنجبینهای معروف به بزوری که با استفاده از تخم گیاهان درست می‌شود 218
نسخه‌ای دیگر برای سکنجبین بزوری با تخم گیاهان گرم 218
نسخه‌ای دیگر برای سکنجبین بزوری 219
نسخه‌ای برای تهیه سکنجبین بزوری سرد 219
نسخه‌ای دیگر برای تهیه سکنجبین بزوری سرد 219
نسخه‌ای برای تهیه سکنجبین سرد با تخم گیاهان 220
نسخه دیگری برای تهیه سکنجبین سرد با تخم گیاهان 220
سکنجبین معتدل با تخم گیاهان 221
طرز تهیه 221
نسخه دیگری برای سکنجبین معتدل با تخم گیاهان 221
نسخه دیگری برای سکنجبین معتدل 221
نسخه دیگری برای سکنجبین معتدل که دارای همان خواص است 222
سکنجبین عنابی 222
سکنجبین مسهل 223
سکنجبین مسهل صفرا 223
نسخه دیگری برای تهیه سکنجبین مسهل صفرا 223
گلقند یا گلنگبین 223
سکنجبین به 224
سکنجبین به و لیمو 224
سکنجبین راوندی 224
سکنجبین راوندی معتدل 225
نسخه دیگری برای سکنجبین راوندی 225
سکنجبین گل سرخ 226
سکنجبین کاسنی 226
سکنجبین سیر 226
سکنجبین زرشک 227
نسخه دیگری برای تهیه سکنجبین زرشک با همان خواص 227
نسخه دیگری برای تهیه سکنجبین زرشک 228
فصل دوم- شربتها و نوشابه‌های دارویی شفابخش که با استفاده از میوه‌ها و گیاهان تهیه می‌شود 229
شربت میوه‌های شیرین 229
شربت میوه‌های ترش و شیرین 229
نسخه دیگری برای شربت میوه‌های شیرین 230
نسخه دیگری برای شربت میوه 230
نسخه دیگری برای تهیه شربت میوه‌ها 230
شربت میوه‌های ملیّن 231
شربت دارچین 231
شربت مرزه 231
نسخه دیگری برای شربت مرزه 232
انواع مختلف شربت آلو 232
شربت شفا 236
شربت مارچوبه 237
نوشابه مارچوبه 237
زرشک 237
افشره زرشک 238
جوشانده زرشک 238
خمیر زرشک 238
انواع شربتهای زرشک 239
پوست ریشه زرشک 240
مقدار مصرف 241
نوشابه گل بنفشه 242
ضمیمه 1. فهرست تفصیلی اسامی گیاهان (مندرج در 8 جلد) 243 ضمیمه 2. فهرست منابع و مآخذ 309